Fellaini: "Van Gaal strengste coach die ik ooit heb gehad"

25 maart 2015, 09:43

Hij kende geen al te beste start op Old Trafford, maar Marouane Fellaini is de laatste tijd een vaste waarde bij Manchester United. De Belgische middenvelder werd naar de voorhoede geschoven en toont aan dat hij daar van waarde kan zijn voor The Red Devils. Als manager Louis van Gaal hem deze taak opdraagt, dan voert hij deze zonder problemen uit.

"Als Van Gaal je iets zegt, moet je het ook zo uitvoeren", zegt Fellaini in de Belgische kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Met de Belg als aanvaller boekte Man United afgelopen weken uitstekende resultaten tegen Tottenham Hotspur (3-0 winst) en Liverpool (1-2 winst). "Ik ben geblesseerd geweest en ziek geworden. Het heeft even geduurd, maar ondertussen ben ik weer op niveau. Nu kan ik eindelijk weer genieten", aldus Fellaini.

Het is niet meteen zo dat Fellaini nu een echte aanvaller is. "Nee. Fellaini is op zijn best als hij speelt. Het maakt niet uit waar. Het is simpel: ik pas me aan aan het systeem van de coach", aldus de international van de Rode Duivels. "Als Van Gaal je iets zegt, moet je het ook zo uitvoeren. Zo niet, dan lig je eruit. Hij is de strengste coach die ik ooit gehad heb. Daar hadden we ook nood aan. Zeker na vorig seizoen was er een trainer nodig die sommige spelers kwam wakker schudden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen