Heracles gaat in eerste instantie niet verder met Cziommer

24 maart 2015, 14:28   Bijgewerkt: 24 maart 2015, 14:38

Simon Cziommer krijgt in eerste instantie geen nieuw contract aangeboden bij Heracles Almelo, zo heeft hij dinsdag zelf in een twittersessie met fans van de Overijsselse club laten weten. De 34-jarige Duitse middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen in het Polman Stadion.

Het is echter niet uitgesloten dat Cziommer tóch een nieuwe verbintenis tekent bij Heracles. Profclubs zijn verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april duidelijkheid te geven. Als de overeenkomst formeel wordt opgezegd, staat het beide partijen uiteraard wel vrij om in een later stadium alsnog te onderhandelen over een nieuwe verbintenis. Wordt het lot van de desbetreffende speler echter niet voor eerdergenoemde datum gecommuniceerd, dan wordt het contract automatisch verlengd.

Cziommer ziet een langer verblijf bij Heracles in elk geval wel zitten. "Ik voel mij goed hier in Almelo en had geen reden om niet te blijven", schrijft hij op Twitter. Cziommer speelde in het verleden voor onder meer FC Twente, Schalke 04, Roda JC Kerkrade, AZ, FC Utrecht en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen