Afellay hoopt: "Misschien biedt het mij kansen"

25 maart 2015, 07:45

Arjen Robben moest zich vanwege een spierblessure afmelden voor de interlands van het Nederlands elftal tegen Turkije (zaterdag) en Spanje (dinsdag). De smaakmaker maakt de weg mogelijk vrij voor Ibrahim Afellay. De speler van Olympiakos mag hopen op een kans in de basis.

Afellay vindt het een voordeel dat hij multifunctioneel is en denkt dat hij daardoor een goede kans maakt op een basisplaats. "In het verleden is wel gebleken dat je met mij meerdere kanten op kunt. Dus misschien biedt het mij kansen. We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden om Turkije te verslaan", stelt de oud-middenvelder van PSV, die in Griekenland op titelkoers ligt met Olympiakos.

Naast Robben is ook Robin van Persie wegens een blessure absent. Kevin Strootman is er al langere tijd niet bij. De internationals willen niet te veel stilstaan bij de afwezigheid van de vaste waarden. "Het heeft geen zin om heel negatief te denken. We moeten met de jongens die er wel zijn gewoon van Turkije winnen", aldus doelman Jasper Cillessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen