Opvolger Booy wil Eagles 'nieuwe inzichten geven'

25 maart 2015, 19:46

Dennis Demmers, de nieuwe hoofdcoach van Go Ahead Eagles, is ervan overtuigd dat hij het tij kan keren in Deventer. Onder de ontslagen Foeke Booy zakte de ploeg de laatste weken steeds verder weg, een lijn die de ambitieuze Demmers hoopt te verbreken. Hij wil nieuw elan in de ploeg brengen, kondigt hij aan.

Demmers gaat het anders doen dan Booy, laat hij weten in het programma Binnenkant Paal van RTV Oost. "Ik denk dat ik met mijn werkwijze de groep nieuwe inzichten kan geven en op een andere manier kan benaderen dan dat het nu gebeurd is, wat de werkwijze van Foeke is. Ik vul het anders in omdat ik mezelf wil blijven en de club die wil mij eindverantwoordelijk maken, prima en ik heb alle clubs dezelfde werkwijze gehad."

Dat wil niet zeggen dat hij niet achter de visie van Booy stond. "Tuurlijk sta je achter de werkwijze van de hoofdtrainer, want die geeft daar duidelijkheid over. Die zegt; zo wil ik het doen, je staat daar allemaal achter." Maar accenten worden verlegd, benadrukt de nieuwe coach. "Deze groep heeft duidelijkheid nodig, ze hebben laten zien dat ze moeite hebben met het zelf nemen van beslissingen, dus ik help ze daar graag bij."

De afgelopen jaren maakte de 40-jarige Demmers carrière als trainer in het amateurvoetbal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen