Barça mag bekerfinale in eigen Camp Nou spelen

25 maart 2015, 19:59   Bijgewerkt: 25 maart 2015, 20:22

De Spaanse bond lijkt het FC Barcelona erg makkelijk te maken in de jacht op de Copa del Rey. De finale van het bekertoernooi wordt gespeeld in Camp Nou, de thuishaven van de Catalaanse club. Dat is woensdag besloten tijdens een vergadering waarbij ook vertegenwoordigers van beide finalisten aanwezig waren.

Naast bestuursleden van Barça en de andere finalist, Athletic de Bilbao, waren ook leden van de Spaanse bond bij de vergadering aanwezig. Alle mogelijkheden werden besproken, waarna besloten werd dat de finale gespeeld wordt in Camp Nou. Opmerkelijk, aangezien Barça in deze eindstrijd nu dus thuisvoordeel heeft.

Vorig seizoen werd de finale van de Copa del Rey gespeeld op neutraal terrein, namelijk in het stadion van Valencia. De eindstrijd van het toernooi ging toen tussen aartsrivalen Real Madrid en FC Barcelona.

De Spaanse bekerfinale is dit jaar op 30 mei, het is pas de vierde keer dat de eindstrijd gespeeld wordt in Camp Nou. De laatste keer was in het seizoen 2009/2010, toen Sevilla met 2-0 won van Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen