Oranje traint met fitte selectie in Amsterdam

Ger
26 maart 2015, 14:26

De selectie van het Nederlands elftal is blessurevrij gebleven tijdens de training van vandaag (donderdag) in de Amsterdam ArenA. Bondscoach Guus Hiddink had al zijn internationals tot zijn beschikking. De oefensessie vond plaats achter gesloten deuren.

Afgelopen zondag kreeg Hiddink nog slecht nieuws uit München. Steunpilaar Arjen Robben meldde zich vanwege een buikspierblessure af voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije en de oefeninterland tegen Spanje. Oranje moet het in beide duels ook zien te stellen zonder aanvoerder Robin van Persie. Tijdens de trainingen zoekt Hiddink deze week naar de meest geschikte vervangers voor de twee offensieve krachten. Hij moet eveneens beslissen of hij Oranje met twee of drie aanvallers laat beginnen.

Nederland is slecht begonnen aan de EK-kwalificatiecyclus. De achterstand op koploper Tsjechië is zes punten, terwijl IJsland ook al drie punten meer verzamelde dan Oranje. Om deelname aan de Europese eindronde in Frankrijk in het vizier te houden, is een overwinning op Turkije dan ook zeer gewenst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen