Hazard: "Ik speel graag samen met De Bruyne"

Ger
26 maart 2015, 15:25

Eden Hazard staat al geruime tijd te boek als de belangrijkste speler van de Belgische ploeg. Dit seizoen heeft de aanvaller van Chelsea echter serieuze concurrentie van Kevin De Bruyne, die in het shirt van VfL Wolfsburg een spectaculaire ontwikkeling doormaakt. Hazard laat weten bij de Rode Duivels graag te willen samenspelen met de aanvallende middenvelder.

Bondscoach Marc Wilmots kiest er wellicht voor om beide sterkhouders zaterdag in de EK-kwalificatiewedstrijd van België tegen Cyprus op de flanken te posteren. "Ik hoop op de linkerflank te spelen en dat zal wel het geval zijn", zegt Hazard tegen Sporza. "Ik probeer daar te doen wat ik goed doe bij Chelsea: scoren of laten scoren. De bondscoach ziet wat ik bij Chelsea doe en hij probeert de oplossingen te vinden om me in dezelfde vorm te krijgen."

Hazard verwacht niet dat hij en De Bruyne elkaar voor de voeten gaan lopen. "Kevin bewijst elke week zijn kwaliteiten bij Wolfsburg. Maar we houden ervan om samen te spelen, echt waar. Hij begrijpt het spel en ik ook. Dat is gemakkelijk. Nu moeten we de juiste plaats vinden om ons allebei rendabel te krijgen en beter te zijn in elke wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen