Biekman tekent tweejarig contract bij FC Dordrecht

26 maart 2015, 17:01

Contractnieuws bij FC Dordrecht: de hekkensluiter in de Eredivisie meldt donderdag via de officiële kanalen dat het Anthony Biekman voor twee seizoenen, tot de zomer van 2017, heeft vastgelegd.

Biekman is afkomstig uit het beloftenteam van FC Dordrecht en speelde dit seizoen zes wedstrijden in de Eredivisie. Afgelopen weekend maakte de 20-jarige aanvaller tegen Willem II zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau.

Biekman debuteerde in het seizoen 2012/2013 bij FC Den Bosch in het profvoetbal, het daaropvolgende voetbaljaar kwam hij uit voor RKC Waalwijk, al bleven speelminuten bij de toenmalige eredivisionist uit.

De aflopende contracten van Josimar Lima, Iliass Haddad, Marvin Peersman, Funso King–Ojo, Adnan Alisic, Mart Lieder, Jordy van Deelen en Filip Kurto werden 'formeel opgezegd', al houdt men bij FC Dordrecht 'alle opties open'. "Het formeel opzeggen van deze verbintenissen hoeft niet te betekenen dat we afscheid nemen van de spelers, er worden nog gesprekken met hen gevoerd", klinkt het.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen