Van den Meiracker na twintig maanden klaar voor rentree

26 maart 2015, 17:56

Danny van den Meiracker verdiende in de zomer van 2012, na een sterk seizoen bij Spakenburg in de Topklasse, een transfer naar het betaald voetbal. De 25-jarige aanvaller werd opgepikt door NEC, maar slaagde er niet in door te breken in De Goffert en dus stapte hij een jaar later over naar FC Oss. Met twee goals in vier duels was zijn start in de Jupiler League prima, maar daarna sloeg het noodlot toe.

Van den Meiracker scheurde in augustus 2013 de voorste kruisband in zijn linkerknie af en dat overkwam hem tien maanden later, terwijl hij bijna weer wedstrijdfit was, nogmaals. Inmiddels is de aanvaller er weer helemaal bovenop, afgelopen woensdag deed hij met FC Oss een half uur mee in een oefenduel met VVV Venlo. Hij hoopt snel weer minuten te mogen maken in de Jupiler League.

"Dat bepaalt de trainer natuurlijk, maar ik ben topfit", zegt Van den Meiracker tegen het Brabants Dagblad. Bij zijn eerste blessure werd de kruisband vervangen door spieren uit zijn hamstring, de tweede maal werd zijn patellapees gebruikt. Van der Meiracker, lachend: "Ik weet inmiddels alles van mijn lichaam af. Ik kan altijd nog fysiotherapeut worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen