De Jong niet bezig met trainersvacature bij FC Utrecht

27 maart 2015, 00:00

Nu duidelijk is dat Robby Alflen en FC Utrecht komende zomer uit elkaar gaan, is het speculeren over een opvolger voor de oefenmeester al begonnen. De naam van FC Eindhoven-coach Jean-Paul de Jong wordt veel genoemd, maar de voormalige middenvelder is zelf niet bezig met een verhuizing naar de club waar hij veertien jaar als speler actief was.

"Dat ik word gezien als topkandidaat zegt iets over de prestaties bij FC Eindhoven", aldus De Jong tegenover Voetbal International. "FC Utrecht is een prachtige club, maar nu focus ik me alleen op FC Eindhoven. Wij willen zo hoog mogelijk eindigen om de eerste ronde in de nacompetitie te ontlopen. En daarna willen we beter presteren in de play-offs dan afgelopen seizoen. Het team is gegroeid en ik denk dat een stunt zeker mogelijk is."

"Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en ik heb niet voor niets onlangs mijn contract met een jaar verlengd. En dat in het voetbal alles mogelijk is, dat is wel bekend. Voorlopig telt alleen de uitdaging in Eindhoven. We willen hier geschiedenis schrijven en promoveren naar de Eredivisie", besluit De Jong, die met FC Eindhoven de tweede plaats in de Jupiler League bezet. Vorig seizoen werd in de eerste ronde van de play-offs om promotie/degradatie verloren van Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen