'Koeman denkt aan Stekelenburg na blessure Forster'

27 maart 2015, 07:29

Voor Maarten Stekelenburg lonkt mogelijk een terugkeer naar de Engelse Premier League. Volgens De Telegraaf is de oud-keeper van Ajax en Fulham een optie voor Southampton-coach Ronald Koeman, nu blijkt dat zijn eerste doelman Fraser Forster door een zware knieblessure lang uit de roulatie is.

Forster liep vorig weekend, in de competitiewedstrijd tegen Burnley (2-0), een gebroken knieschijf op. De Engelse international mist sowieso het restant van dit seizoen, bovendien is de kans groot dat hij ook de eerste maanden van de volgende voetbaljaargang moet missen. Om die reden zou Koeman in de zomer een nieuwe keeper willen halen en de 32-jarige Stekelenburg zou één van de kandidaten zijn voor deze vacature. Koeman en Stekelenburg kennen elkaar goed, de twee werkten tussen 2001 en 2005 samen bij Ajax.

Kelvin Davis, de huidige reservekeeper van Southampton, is al 38 jaar oud. De verwachting is dat hij tot de zomer onder de lat staat. Stekelenburg is dit seizoen reservekeeper van Ligue 1-club AS Monaco.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen