'Feyenoord wil gesprek aangaan met Red de Kuip'

27 maart 2015, 08:09

Stichting Red de Kuip, dat voor een vernieuwbouw van het huidige Feyenoord-stadion is, krijgt mogelijk alsnog de kans om zijn plannen uit te voeren. De directie van de Rotterdamse club wil in gesprek met Red de Kuip, laat president-commissaris René van Ierschot van de Kuip weten in AD Sportwereld.

"Maar op welke manier we dat gaan doen en wanneer, dat is nog de vraag", zegt Van Ierschot over het toekomstige onderhoud. "Gaan we alleen naar Red de Kuip luisteren, of gaan we hen ook wat vragen? Maar er is voor mij geen enkele reden om aan te nemen dat we niet met hen gaan praten."

Feyenoord wilde aanvankelijk in zee met BAM voor de verbouwing van het stadion, maar deze gesprekken liepen onlangs spaak. De betrokkenen zijn nu aan het bekijken op welke manier er verder gegaan wordt. "Daar moeten we eerst voor onszelf uit zijn. Hoe we dit ordentelijk kunnen laten verlopen. En hoe we de eisen die we de afgelopen tijd hebben geformuleerd het beste aan de vork kunnen steken", aldus Van Ierschot.

Gegadigden om een nieuw stadion te bouwen of de huidige Kuip te verbouwen zijn er volgens hem genoeg. "Wie zich allemaal hebben gemeld? Iedereen die in de vorige ronde ook een kans maakte. De voorstellen komen uit alle hoeken van de wereld. Iedereen heeft dé oplossing voor ons klaar liggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen