Van Marwijk en Eijkelkamp helpen zwalkende Eagles

27 maart 2015, 10:41

Twee clubiconen, Bert van Marwijk en René Eijkelkamp, steken Go Ahead Eagles de helpende hand toe. De club heeft het duo bereid gevonden om tot het eind van dit seizoen als klankbord te fungeren voor de technische staf en de spelersgroep. Dat meldt de ploeg uit Deventer via de officiële kanalen.

Van Marwijk, voormalig trainer van onder meer Feyenoord, Borussia Dortmund en het Nederlands elftal, legt uit wat zijn rol bij Go Ahead de komende periode in zal houden. "Ik zal regelmatig de club gaan bezoeken om de helpende hand toe te steken. Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de eredivisie te houden, zal ik dat doen."

Trainer Dennis Dammers, de opvolger van de ontslagen Foeke Booy, is blij met de hulp van Van Marwijk en Eijkelkamp. "We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, de spelers en de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn." Voorzitter Edwin Lugt vult aan: "Wij zijn er van overtuigd dat hun actieve betrokkenheid iedereen binnen en rond de club een positieve impuls zal geven."

Go Ahead Eagles staat, met nog zes wedstrijden te spelen, voorlaatste in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen