Kamp-Kuyt heeft al duidelijkheid: "Ga het nog niet zeggen"

27 maart 2015, 11:59

Al jaren zijn er geluiden te horen over een terugkeer van Dirk Kuyt bij Feyenoord. Ze worden steeds hardnekkiger, maar duidelijkheid laat nog altijd op zich wachten. Althans, voor de buitenwacht. In het kamp van de 34-jarige Katwijker is al wél zeker waar de aanvaller volgend seizoen speelt. Dat heeft zaakwaarnemer Rob Jansen tegen BNR Nieuwsradio gezegd.

"Ik weet wat er gaat gebeuren. Ik ga het alleen nog niet zeggen", sprak Jansen. "Dat Dirk een liefde heeft voor Feyenoord is bekend en als hij terug zal komen zal het zeer zeker bij Feyenoord zijn en niks anders", verzekert de belangenbehartiger van de speler van Fenerbahçe, die momenteel met een kleine spierblessure kampt.

Er zal binnenkort duidelijkheid ontstaan, gaf Kuyt zelf onlangs ook al aan. "Ik zit nu te wachten op een afspraak met de president van Fenerbahçe. Dan vlieg ik naar Turkije en dan gaan Dirk en ik hem op de tafel", aldus Jansen, die Kuyt een tip gaf. "Het advies heb ik al lang uitgesproken en is bekend bij alle partijen. Maar dat ga ik nu nog niet vertellen, omdat we wel even met de Turkse club moeten praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen