PSV en Valencia zijn akkoord: Guardado blijft PSV'er

27 maart 2015, 15:39   Bijgewerkt: 27 maart 2015, 16:03

Andrés Guardado is ook de komende jaren, tot medio 2018, speler van PSV. De Eindhovense club heeft met Valencia overeenstemming bereikt over de definitieve overgang van de Mexicaanse middenvelder, die dit seizoen gehuurd wordt. Dat bevestigt directeur Marcel Brands op de website van PSV.

Guardado lag nog ruim één jaar vast bij Valencia, tot de zomer van 2016. Deze verbintenis wordt ontbonden, waarna de middenvelder in Eindhoven een contract voor drie seizoenen tekent. PSV betaalt een transfersom voor Guardado aan Valencia, over de hoogte daarvan doet de club geen mededelingen.

"We zijn blij dat hij na een huurperiode dit seizoen straks definitief een PSV'er is", reageert PSV-directeur Brands op het nieuws dat de Mexicaan langer in Eindhoven blijft. "Andrés is een visitekaartje voor PSV en voor de hele Eredivisie. We hopen de komende jaren van hem te mogen genieten als speler van PSV."

Guardado is dit seizoen uitgegroeid tot één van de beste spelers van de Eredivisie. Eerder speelde de 108-voudig international voor Atlas Guadalajara, Deportivo La Coruña, Valencia en Bayer Leverkusen. Met PSV stevent de Mexicaanse middenvelder af op de titel en daarmee een Champions League-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen