Coach Hughes verlengt contract bij Stoke City

27 maart 2015, 15:52

Mark Hughes en Stoke City zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. De ervaren trainer heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat hem tot de zomer van 2018 in het Brittania Stadium houdt.

Hughes kwam in de zomer van 2013 naar Stoke City, waar hij destijds voor drie jaar tekende. In zijn eerste seizoen schreef hij historie door Stoke, voor het eerst in de geschiedenis, bij de eerste tien te laten eindigen in de Premier League. Ook dit seizoen lijkt dat mogelijk, de ploeg staat voorlopige op een keurige tiende plek.

"Ik vind het geweldig dat ik hier langer kan blijven. Iedereen zit dat het prachtige tijden zijn voor de club, we maken veel progressie. Ik wil zien hoe ver we kunnen komen in de Premier League", reageert de 51-jarige Hughes op zijn contractverlenging. "Ik ben hier nu ongeveer achttien maanden en deze periode is verlopen zoals ik gehoopt had. We boeken continu vooruitgang en dat is voor mij het meest belangrijke."

Eerder was Hughes trainer van Manchester City, Queens Park Rangers, Fulham, Blackburn Rovers en de nationale ploeg van Wales. In zijn carrière als speler maakte hij vooral furore bij Manchester United. Ook droeg de voormalig spits de shirts van FC Barcelona, Chelsea, Southampton, Everton en Blackburn Rovers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen