Nieuwe Roma-relschoppers melden zich na tonen beelden

Ger
27 maart 2015, 18:58

Negen aanhangers van Feyenoord die in februari mogelijk betrokken zijn geweest bij de ongeregeldheden in Rome hebben zich bij de politie gemeld. De verdachten meldden zich nadat ze herkenbaar in beeld waren gekomen op de regionale zender RTV Rijnmond. In de uitzending waren twaalf relschoppers te zien.

De hooligans veroorzaakten voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord veel schade in de Italiaanse hoofdstad, waarbij vooral de oude Barcaccia-fontein bij de Spaanse Trappen het doelwit was. Een week geleden had de politie voor het eerst foto's van de mannen laten zien, zowel op televisie als op internet.

Inmiddels zijn meer dan twintig verdachten op basis van beelden geïdentificeerd. Agenten herkenden acht van hen, zestien anderen zijn geïdentificeerd na openbaarmaking. Op het intranet van de politie zijn de afbeeldingen van een nieuwe groep verdachten gepubliceerd. Als intern recherchewerk geen resultaat oplevert, worden ook deze personen aan het publiek getoond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen