Amrabat: "Nederland krijgt het moeilijk met sterk Turkije"

28 maart 2015, 12:32

Nordin Amrabat denkt dat Oranje er vanavond (zaterdag) een zware dobber aan gaat krijgen om de Turkse nationale ploeg klein te krijgen. De aanvaller van Malaga, die een verleden heeft in de Turkse competitie, vindt dat de Turken een uitstekende ploeg hebben en is met name lovend over de middenlinie van de opponent van Oranje.

"Ik verwacht een heel mooie wedstrijd vanavond", begint Amrabat zijn verhaal tegen Helden Online. "Turkije heeft een goede selectie met veel kwaliteit. Ik denk dat Nederland het heel moeilijk gaat krijgen tegen een sterk Turkije. Hun hele middenveld en aanval is zo sterk. In mijn ogen hebben ze ook echt een fantastische coach, dat heeft hij al een aantal keer bewezen."

Amrabat weet dat Nederland het moet stellen zonder Arjen Robben en Robin van Persie. "Dat scheelt een slok op een borrel, denk ik. Als je zag hoe belangrijk Arjen en Robin waren op het afgelopen WK, dan is dit voor het Nederlands elftal echt een grote tegenvaller."

Hij weet hoe fanatiek de supporters van Turkse ploegen zijn. "Ik heb echt fantastische ervaringen met de Turkse supporters. Als je in Turkije voetbalt zit het stadion altijd bomvol, ook als je een uitwedstrijd speelt. Dat is zo mooi. De supporters zijn altijd aan het zingen en zorgen voor een prachtige sfeer in het stadion. De Turkse supporters zijn ook geen agressievelingen, ze doen het allemaal uit liefde voor de sport. Ik verwacht dat De ArenA halfvol zit met Turkse supporters. Het wordt voor iedereen een heel mooie ervaring, zeker voor de jonge spelers die zoiets nog nooit hebben meegemaakt", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen