Yilmaz wil Sneijder verslaan: "Dan is hij niet te genieten"

28 maart 2015, 13:09

Wesley Sneijder loopt vanavond (zaterdag) tijdens de ontmoeting met Turkije waarschijnlijk Galatasaray-ploeggenoot Burak Yilmaz tegen het lijf. De aanvaller van de Turken kent Sneijder goed en heeft het de laatste tijd veelvuldig gehad met de Oranje-middenvelder over de wedstrijd tussen beide landen.

"Wesley en ik maken de laatste weken al grappen over Nederland-Turkije", vertelt Yilmaz in De Telegraaf. "Hij heeft me zelfs gezegd op te passen met wat ik de laatste weken at, want het zou wel eens zo kunnen zijn dat ik in Amsterdam niet zou spelen." De aanvaller gaat Sneijder niet pesten, als Turkije van Oranje wint. "Dat hoeft niet. Ik ken hem en weet dat hij dan toch al niet te genieten is."

Yilmaz heeft lovende woorden over voor zijn ploeggenoot. "Sneijder en ik hebben als speler en als mens een goede relatie. Doordat we al 2,5 jaar samen spelen en elke dag trainen weet Wesley in het veld precies wat ik doe als hij de bal heeft. Daarnaast is hij een vriend. Het mooie van zijn karakter is dat hij mensen wil helpen. Tijdens mijn blessure heeft Wesley me in contact gebracht met zijn eigen fysiotherapeut, die mij nu ook behandelt. Wes is een belangrijk persoon in mijn leven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen