Xavi praat in Qatar over lucratieve transfer naar Al Sadd

28 maart 2015, 21:05

Een bevestiging op beide clubwebsites ontbreekt nog, maar het heeft er alle schijn van dat Xavi komende zomer van FC Barcelona overstapt naar Al Sadd. Mohammed Ghoulam, de technisch directeur van de Qatarese club, heeft op Instagram een foto geplaatst waarop hij samen met de 35-jarige Spaanse middenvelder is te zien. Beide partijen zijn nog met elkaar in gesprek.

Eerder deze week meldden Spaanse media al dat Xavi een contract voor drie jaar gaat tekenen bij Al Sadd. De deal zou de oud-international 10 miljoen euro per jaar gaan opleveren. Naast zijn rol als voetballer is het de bedoeling dat Xavi als adviseur gaat optreden bij Al Sadd.

Xavi is al sinds zijn elfde verbonden aan FC Barcelona. De spelmaker doorliep de jeugdopleiding van de Catalaanse grootmacht en debuteerde in 1998 onder Louis van Gaal in het eerste elftal. Xavi, die afgelopen zomer na het WK in Brazilië een punt achter zijn interlandcarrière zette, won met FC Barcelona onder meer zeven keer de landstitel en driemaal de Champions League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen