Vd Heijden en Mori exit bij Vitesse, voorstel voor Room

30 maart 2015, 20:10

Vitesse heeft maandagavond via de officiële clubkanalen duidelijkheid gegeven over de spelers die in het bezit zijn van een aflopende verbintenis. Er is onder meer naar buiten gebracht dat de Arnhemmers afscheid nemen van twee centrale verdedigers. Jan-Arie van der Heijden en Dan Mori zullen vertrekken. De twee spelers gaan 'een uitdaging aan bij een nieuwe club'.

In tegenstelling tot Van der Heijden en Mori lijkt Eloy Room langer in de Gelredome te blijven. De doelman heeft nieuwe aanbieding ontvangen van Vitesse. De club ziet ook toekomst in Robin Gosens, die momenteel op huurbasis bij FC Dordrecht speelt. De optie in het contract van de linksachter annex linkermiddenvelder is door Vitesse gelicht.

De Arnhemse club heeft beloftenspelers Mo Osman en Elmo Lieftink, die komend seizoen aansluiten bij de eerste selectie, aan aanbieding gedaan. Dat geldt ook voor jeugdspelers Jeroen Houwen, Joris Klein Holte, Anil Mercan, Jovi Munter en Leroy Schorea. Sven Van Doorm, Ewout Gouw, Kai Huisman, Elmo Lieftink en Thomas Oude Kotte zijn al akkoord over een nieuw contact. Vitesse gaat niet door met Tristan Berghuis, Tim Linthorst, Marijn de Kler, Abdel Metalsi en Tarik Evre.

De huurovereenkomsten met Zakaria Labyad, Josh McEachran, Bertrand Traore en Wallace lopen komende zomer af. Het is nog niet duidelijk wat er precies met deze huurlingen zal gebeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen