Falcao pikt weer doelpuntje mee bij Colombiaanse ploeg

30 maart 2015, 20:58

Radamel Falcao heeft zich maandagavond wederom laten zien bij de nationale ploeg van Colombia. De spits, die al het hele seizoen stevige kritiek te verwerken krijgt bij Manchester United, maakte één doelpunt in de met 3-1 gewonnen oefeninterland tegen Koeweit. Afgelopen donderdag wist hij ook al twee keer te scoren tegen Bahrein (0-6 winst).

Falcao heeft het zwaar op Old Trafford, hij krijgt het maar niet voor elkaar om een rol van betekenis te spelen bij Manchester United. Hij kreeg op 28 februari voor het laatst een kans in de basis van manager Louis van Gaal en werd zelfs meerdere keren buiten de selectie gelaten. Het weerhield de Colombiaanse bondscoach José Pekerman er niet van om de aanvaller op te roepen. Falcao betaalt het vertrouwen uit en maakte maandagavond zijn 24ste interlanddoelpunt.

De spits gooide de wedstrijd tegen Koeweit in het slot, door vanaf elf meter onberispelijk de 3-1 in de kruising te schieten. Abel Aguilar en Edwin Cardona produceerden de andere Colombiaanse treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen