'Narsingh, Willems en Klaassen in basis tegen Spanje'

31 maart 2015, 07:36

Een dag na zijn 21ste verjaardag mag Jetro Willems in de basis beginnen bij Oranje. De linksback verschijnt aan de aftrap in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Spanje, meldt De Telegraaf. Hij neemt de positie over van Daley Blind, die doorschuift naar het middenveld. De verwachting is dat de speler van Manchester United in de Amsterdam ArenA een middenveld vormt met Wesley Sneijder en Davy Klaassen.

Voor Klaassen wordt het zijn debuut in de basis. De 22-jarige Ajacied mocht één keer eerder meedoen in Oranje, ruim een jaar geleden in Parijs tegen Frankrijk. Toen kwam hij in de slotfase als invaller in de ploeg.

Naast Willems en Klaassen mag ook Luciano Narsingh starten, schrijft de krant. De PSV'er kwam tegen Turkije na rust als invaller in de ploeg. Quincy Promes moet opnieuw op de reservebank plaatsnemen. Rechts achterin geeft bondscoach Guus Hiddink de kans aan Daryl Janmaat, hij vervangt Gregory van der Wiel.

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Spanje: Cillessen; Willems, Martins Indi, De Vrij, Janmaat; Blind, Klaassen, Sneijder; Depay, Huntelaar, Narsingh

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen