De Mos: "Dit is het moment om radicaal in te grijpen"

31 maart 2015, 10:35

Aad de Mos vindt dat het zo niet langer kan bij Oranje. De nummer drie van het WK rolt onder bondscoach Guus Hiddink van de ene teleurstelling in de andere en een opgaande lijn is er niet te bespeuren. De Mos heeft in AD Sportwereld geen goed woord over voor de manier waarop de ploeg voetbalt.

De wedstrijd tegen Turkije (1-1) was geen incident, benadrukt De Mos. "Na IJsland en Tsjechië is dit geen toeval meer. Het Nederlands elftal heeft een structureel probleem. Er is geen systeem, geen lijn, dit is ik-zie-wel-waar-het-schip-strandt en dat is erg treurig." De oud-trainer van onder meer PSV en Ajax vindt dat er zo snel mogelijk iets moet veranderen. "Dit is het moment om radicaal in te grijpen en daarbij moeten harde eisen worden gesteld. Dan heb je twee keuzes. Of afscheid nemen van de coach, of van een aantal spelers."

Het spel van Oranje is momenteel dusdanig beroerd, dat De Mos weinig zin heeft om de oefenwedstrijd tegen Spanje te bekijken. "Ik ga schakelen, maar het zal voor tachtig procent Israël-België worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen