Kuyt wil Giggs achterna: "Dat zou fantastisch zijn"

31 maart 2015, 10:55

Dirk Kuyt hoopt nog lang op hoog niveau te kunnen voetballen. De aanvaller is 34 jaar en om die reden wordt gezegd dat hij in de nadagen van zijn carrière zit, maar Kuyt ziet dat anders. Hij neemt een voorbeeld aan Ryan Giggs, die bij Manchester United pas op 40-jarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan zette.

"Ik ben wel iemand die jaloers is op Giggs, die het tot zijn veertigste heeft volgehouden", geeft Kuyt toe in een reportage van Omroep West, dat de aanvaller van Fenerbahçe opzocht in Istanbul. "Als je lichaam dat mag volhouden en je dan nog op zo'n niveau mag acteren; het zou fantastisch zijn als mij dat ook zou lukken."

De kans is groot dat Kuyt na de zomer weer actief is voor Feyenoord, zijn oude club. Over een mogelijke terugkeer naar de Kuip wil hij nog niets zeggen, hij richt zich de komende periode volledig op zijn huidige club Fenerbahçe. Daarmee knokt hij om de titel in het voetbalgekke Turkije, waar langs het veld de gekste dingen gebeuren. "Uit tegen Trabzonspor, onze rivaal, werden er stenen en zelfs messen het veld ingegooid. De scheidsrechter staakte de wedstrijd toen. We hebben 4 uur vastgezeten omdat de supporters ons wilden aanvallen. We zijn in kogelwerende bussen naar het vliegveld gebracht en teruggegaan naar Istanbul."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen