Fraser baalt: "Ga niet ontkennen dat dit frustrerend is"

31 maart 2015, 11:20

De situatie buiten het veld bij ADO Den Haag zit hoofdcoach Henk Fraser flink dwars. Het rommelt al maanden bij de ploeg uit de Hofstad en onlangs stapte algemeen directeur Maaren Fontein, die grote plannen met de club had, plotseling op. Dit had als gevolg dat ook Dick Advocaat zich niet meer inzet voor ADO.

Met zowel Fontein als Advocaat had Fraser een goede verstandhouding, geeft de hoofdtrainer van ADO aan bij Omroep West. "Fontein zette mij op scherp door bepaalde verwachtingen uit te spreken. En bij Advocaat kreeg ik heel duidelijk het gevoel dat hij er met de juiste bedoelingen voor ADO in zat. Ik ben ervan overtuigd dat Advocaat mij direct had aangepakt als ik onzin had verteld, maar onze gesprekken waren juist goed."

Advocaat was de beoogde nieuwe technische man in de Raad van Commissarissen. "Ik ga niet ontkennen dat het vertrek van Fontein en het stoppen van de gesprekken met Advocaat frustrerend is", vervolgt Fraser, die alle onrust bij de club zeer betreurt. "Soms kijk ik wel eens naar andere clubs waar het relatief rustig is."

Ook sportief zijn er zorgen voor Fraser, want ADO Den Haag staat slechts drie punten boven de rode streep. Komend weekend staat een uitermate belangrijke uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen