Liesveld fluit uitwedstrijd PSV tegen FC Twente

31 maart 2015, 12:06

De belangrijke competitiewedstrijd tussen FC Twente en PSV, komende zaterdagavond in de Grolsch Veste, staat onder leiding van Richard Liesveld. Dat heeft de KNVB dinsdag laten weten. PSV moet winnen in Enschede om de voorsprong op Ajax, die geslonken is tot acht punten, intact te houden.

Op de wedstrijd in Enschede staat enige druk voor PSV, omdat het recent verloor van Ajax en Feyenoord. Hierdoor is de voorsprong op Ajax geslonken van veertien tot acht punten. Dat is nog altijd een comfortabele marge met nog slechts zes wedstrijden te gaan, maar nieuw puntenverlies in de Grolsch Veste kan de titelstrijd nieuw leven inblazen. Het duel tussen FC Twente en PSV begint zaterdag om 20.45 uur.

Zondag treffen AZ en Feyenoord elkaar in een duel dat cruciaal kan zijn in de strijd om de derde plaats. Bij de wedstrijd in het AFAS Stadion, die al om 12.30 uur begint, heeft Björn Kuipers de leiding. Pol van Boekel fluit diezelfde middag de voor Ajax traditioneel lastige wedstrijd in de Galgenwaard tegen FC Utrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen