Milik blij met contract: "Beloning voor mijn goede werk"

1 april 2015, 17:46

Arek Milik zette vandaag (woensdag) zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2019 aan Ajax verbindt. De Poolse international is trots op zijn permanente dienstverband bij Ajax, dat hem dit seizoen nog huurde van Bayer Leverkusen.

"Ik ben de komende jaren Ajacied", glimlacht Milik na het ondertekenen van zijn contract bij Ajax. De 21-jarige Pool ziet veel perspectief in Amsterdam. "We hebben de komende jaren tijd om met een vaste kern jonge en talentvolle spelers iets moois op te bouwen. Mijn doel is om kampioen te worden met Ajax. En om veel doelpunten te maken uiteraard", aldus Milik.

De spits, met elf doelpunten de topscorer van Ajax in de Eredivisie, kreeg enkele dagen geleden slecht nieuws te verwerken. Door een knieblessure, die hij bij de nationale ploeg van Polen opliep, zal hij enkele weken niet in actie kunnen komen. "Natuurlijk voel ik mijn knieblessure nog een beetje, maar het is vandaag echt een fantastische dag voor mij. Ik zie dit als beloning voor mijn goede werk tijdens de trainingen, de wedstrijden en mijn goals. Voor alles eigenlijk", aldus Milik.

"De komende weken staan in het teken van het herstel van mijn blessure. Daarna richt ik mijn blik op de toekomst. En die toekomst ligt bij Ajax", besluit de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen