El Ahmadi: "Fris en klaar voor gevecht met AZ"

Ger
2 april 2015, 09:03

Feyenoord hervat de Eredivisie zondag met een uitwedstrijd tegen AZ. De Rotterdammers verdedigen tegen de Alkmaarders hun derde plaats op de ranglijst. Het verschil tussen beide ploegen is vier punten. Karim El Ahmadi verwacht niet dat Feyenoord de huidige positie uit handen gaat geven.

"Na de uitschakeling tegen AS Roma zat ik er zelf, maar misschien anderen ook wel, even doorheen. Dat zag je terug in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Maar tegen PSV was de spirit helemaal terug", zegt de middenvelder in De Telegraaf. "De overwinning op PSV heeft heel Feyenoord goed gedaan. Het is jammer dat we niet meer in de Europa League actief zijn, maar je voelt wel meteen dat je kunt overschakelen naar een ritme van goed trainen en een keer spelen in de week. Iedereen is weer fris en klaar voor het gevecht met AZ."

El Ahmadi vindt dat Feyenoord het aan zijn stand verplicht is om derde te worden. "AZ pakt natuurlijk ook volop punten, maar wij willen op 18 mei (laatste speeldag Eredivisie, red.) klaar zijn. En dat gaan we ook halen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen