Boilesen overweegt exit bij Ajax: "Kan inspirerend zijn"

Ger
2 april 2015, 09:53

Nicolai Boilesen sluit niet uit dat hij Ajax komende zomer gaat verlaten. De 23-jarige verdediger heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot medio 2016. Hij staat naar verluidt in de belangstelling van enkele clubs uit Spanje, Engeland en Frankrijk.

"Ik moet rekening houden met de toekomst. Ajax heeft het beleid dat het bij kortlopende contracten vertrekken of verlengen is. Ik moet ook nog maar zien of er iets spannends komt. Ik doe de deur nergens voor dicht", zegt Boilesen in het Deense Ekstrabladet. "Ik zit nu al vijf jaar bij Ajax en soms denk ik ook aan andere uitdagingen. Het kan ook inspirerend zijn om bij een andere club en een andere competitie te kijken. Maar aan de andere kant: ik voel me echt goed bij Ajax. Ik ben onderdeel van het team en sta hoog in de hiërarchie."

Boilesen verkeert de laatste weken niet in zijn beste vorm. De linksback, die bij afwezigheid van Niklas Moisander de aanvoerdersband draagt bij Ajax, werd zelfs uitgefloten door zijn eigen fans. Daarnaast verscheen hij op Marktplaats 'wegens structureel falen'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen