Messi kan weer in actie komen voor FC Barcelona

Ger
2 april 2015, 12:21

FC Barcelona lijkt sterspeler Lionel Messi geen wedstrijd te hoeven missen. De aanvaller was de afgelopen dagen op pad met de nationale ploeg van Argentinië, maar door een voetblessure kwam hij geen minuut in actie. Het competitieduel met Celta de Vigo hoeft hij zondag naar verwachting niet aan zich voorbij te laten gaan.

Messi (27) bleef de voorbije interlandperiode twee keer op de bank zitten bij de Argentijnse ploeg. Vanaf de kant zag hij zijn land overwinningen boeken op Ecuador (2-1) en El Salvador (2-0). De voetproblemen zullen Messi bij Barcelona echter niet in de lappenmand houden. Na medisch onderzoek is de verwachting dat hij zondag gewoon kan meespelen in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo.

Voor Barcelona-trainer Luis Enrique vormt het duel een terugkeer op het oude nest. De Spaanse oud-international was afgelopen seizoen nog werkzaam voor Celta. In de vorige speelronde in Spanje won Barcelona thuis met 2-1 van Real Madrid. Door de zege heeft de koploper nu vier punten voorsprong op de aartsrivaal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen