Lamprou praat met Willem II: "We komen er wel uit"

2 april 2015, 16:14

Kostas Lamprou staat hoogstwaarschijnlijk ook volgend seizoen onder de lat bij Willem II. De Griekse doelman speelt deze jaargang op huurbasis voor de promovendus en heeft al te horen gekregen dat zijn aflopende contract bij zijn werkgever Feyenoord niet wordt verlengd.

Willem II liet eerder deze week al weten dat het verder wil met Lamprou. De sluitpost heeft dezelfde intentie en beide partijen zijn inmiddels met elkaar in onderhandeling. "Volgende week is het tweede gesprek. Maar we komen er wel uit", zegt Lamprou tegen Omroep Brabant. De Griek is de vaste doelman van Willem II en maakt een prima indruk. De Tilburgse club incasseerde dit seizoen pas 41 tegendoelpunten en staat mede daardoor keurig achtste in de Eredivisie.

Aanvaller Charlton Vicento wil eveneens graag blijven bij Willem II en hem wordt naar verwachting binnenkort een aanbieding gedaan. Een andere aanvaller, Ben Sahar, staat ook open voor een langer verblijf bij de Brabantse equipe. De financiën lijken echter het grote struikelblok te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen