Go Ahead beleeft primeur met vastleggen jeugdspeler Dzepar

3 april 2015, 12:47

Orhan Dzepar heeft voor een primeur gezorgd bij Go Ahead Eagles. De 18-jarige spelverdeler is de eerste junior die doorstroomt naar het eerste elftal sinds de club uit Deventer dit seizoen weer een zelfstandige jeugdopleiding runt. Dzepar tekende donderdag een contract, dat met terugwerkende kracht ingaat per 1 januari 2015, tot de zomer van 2017 in de Adelaarshorst.

"Of ik blij ben? Ja, natuurlijk. En ik besef ook dat het best wel bijzonder is. Blijkbaar heb ik wel talent... De club ziet toekomst in mij en dat is heel mooi", reageert Dzepar op de officiële website van Go Ahead Eagles. Vanaf de voorbereiding op volgend seizoen traint Dzepar mee met de A-selectie, waarna wordt bekeken of hij zijn wedstrijden in het eerste of het beloftenteam gaat spelen.

"Heel gaaf dat nu al één van onze spelers de stap kan maken", reageert Bart Voortman, voorzitter van de Voetbalopleiding. "Orhan moet het nog waarmaken, maar de potentie om door te breken heeft ie. Dit zet de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles op de kaart. Een boost voor iedereen die bij deze tak van de club betrokken is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen