Rodgers: "Sterling gaat helemaal niet weg in de zomer"

2 april 2015, 19:34

Raheem Sterling verhuist komende zomer niet naar een andere club, zo is Liverpool-manager Brendan Rodgers stellig. De Noord-Ierse oefenmeester reageerde donderdag op een persconferentie op de geruchten in de Engelse media dat de 20-jarige aanvaller een transfer aan het forceren is, door een voorstel voor contractverlenging op Anfield van tafel te vegen.

"Hij is niet te koop", aldus Rodgers. "Hij staat hier nog 2,5 jaar onder contract en gaat in de zomer niet weg. Ik ben er heel ontspannen over. Als Liverpool hem niet wil verkopen, dan gebeurt dat ook niet. Simpel."

Naar verluidt kan Sterling 137.000 euro per week verdienen bij Liverpool, desondanks heeft hij nog niet bijgetekend. Naar aanleiding daarvan betitelen sommige mensen hem als 'een geldwolf', maar dat pikt de Engels international niet. "Ik wil gezien worden als een kind dat van voetbal houdt en dat zo goed mogelijk wil presteren voor zijn team", zei hij woensdag tegen de BBC. "Aan het einde van het seizoen wil ik gewoon met de club en mijn management praten. Dan geef ik duidelijkheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen