'FC Twente met B-team tegen koploper PSV'

3 april 2015, 08:22

In de jacht op de landstitel krijgt PSV hulp uit onverwachte hoek. FC Twente, de tegenstander van zaterdag, steekt de ploeg de helpende hand toe. De Tukkers spelen dinsdag 7 april in de halve finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle en omdat dat duel prioriteit heeft, blijven veel sterkhouders aan de kant tegen PSV.

Volgens het regionale TC Tubantia komen naast Hakim Ziyech, die geschorst is, ook Andreas Bjelland, Luc Castaignos en Jesus Corona aan de kant. De drie sterkhouders kampen met lichte blessures of een griepje en trainer Alfred Schreuder wil geen enkel risico nemen met het oog op het duel met PEC Zwolle. Daarnaast spaart de coach mogelijk Renato Tapia, die donderdag terugkeerde van internationale verplichtingen in Peru. "We gaan vandaag rustig bekijken hoe een jongen van 19 jaar dat allemaal heeft weggestopt", zegt hij.

De KNVB Beker is voor FC Twente de enige mogelijkheid om het seizoen te redden. Bij bekerwinst plaatst de club zich rechtstreeks voor Europees voetbal, iets dat via de competitie een stuk lastiger gaat worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen