Pastoor terug bij NEC: "Beetje rancune is prima"

3 april 2015, 08:38

Een overwachte gast komt naar De Goffert voor het titelfeestje van NEC. Alex Pastoor werd anderhalf jaar geleden ontslagen bij de Nijmeegse club na een dramatische start van het seizoen in de Eredivisie. De club zou uiteindelijk degraderen, maar kan vrijdag een terugkeer naar het hoogste niveau veiligstellen. Daarvoor is één punt in de thuiswedstrijd tegen Sparta, de nieuwe ploeg van Pastoor, genoeg.

Pastoor keert zodoende onder bijzondere omstandigheden terug naar NEC. Dat brengt bijzondere gevoelens naar boven, geeft hij toe bij RTV Rijnmond. "Een beetje rancune is prima. Dat is gezond. Tegelijkertijd heb ik ook respect voor de manier waarop men de terugkeer heeft bewerkstelligd. Vlak na zo'n ontslag was ik negatief gestemd, maar na een tijdje vervliegt dat en herinner ik mij alleen de goede dingen. De wedstrijd van vrijdag zie ik als een fantastische uitdaging", aldus de huidige trainer van de Rotterdammers.

Met Sparta hoopt Pastoor het titelfeest van NEC, dat 21 punten los staat in de Jupiler League, uit te kunnen stellen. "Iedereen wil bij de club waar je bent weggegaan laten zien dat je goed bent."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen