Dolend Real kan weer over Rodríguez beschikken

3 april 2015, 10:10

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Real Madrid: James Rodríguez lijkt klaar voor een rentree. Volgens de Spaanse krant AS kan de Colombiaanse vedette zondag meedoen in de competitiewedstrijd tegen Granada. De kans lijkt groot dat hij in de basis begint, Isco zou dan weer op de bank moeten plaatsnemen.

De terugkeer van Rodríguez is belangrijk voor Real, want zonder de Colombiaan bakte de ploeg er de laatste weken weinig van. In de periode dat een gebroken middenvoetsbeetje Rodríguez aan de kant hield, won Real slechts vier van zijn negen officiële wedstrijden. Er werd onder meer verloren van FC Barcelona, waardoor Real nu achter de feiten aanloopt in de strijd om het kampioenschap in de Spaanse Primera Division.

Real Madrid nam Rodríguez afgelopen zomer voor een slordige tachtig miljoen euro over van AS Monaco. In de Spaanse competitie was de aanvaller tot dusver goed voor acht doelpunten en zeven assists. Zijn laatste wedstrijd was op 4 februari, tegen Sevilla. Sindsdien hield zijn blessure de Colombiaan aan de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen