Twente geeft PSV geen walk-over: "Ploeg gaat er vol voor"

3 april 2015, 12:30

Hoewel hij een groot aantal belangrijke spelers uit voorzorg aan de kant houdt, met het oog op de aankomende bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle, hoopt coach Alfred Schreuder van FC Twente wel degelijk dat zijn ploeg kan stunten tegen PSV. De koploper komt zaterdag naar de Grolsch Veste en de spelers die namens de thuisclub het veld betreden, zullen er volgens Schreuder alles aan doen om een goed figuur te slaan.

Twente zal tijdens het duel met PSV niet bezig zijn met de wedstrijd tegen PEC, stelt Schreuder op de clubsite. "Als de spelers aan de warming-up beginnen zullen de gedachten absoluut niet bij het duel van dinsdag zijn. We spelen tegen PSV, een topploeg en dan moet je heel scherp zijn en er bovenop zitten. De ploeg die er staat zal er volledig voor gaan. Daarom moet je honderd procent fit zijn om deze wedstrijd te spelen."

Jesus Corona, captain Andreas Bjelland, Hakim Ziyech en Luc Castaignos ontbreken wegens lichte blessures bij FC Twente. Het is dus even puzzelen voor Schreuder. "De opstelling hebben we natuurlijk al in ons hoofd, maar zaterdagmorgen zullen we kijken hoe fris iedereen is en beslissen we definitief wie er zal spelen."

Bij winst in Enschede zet PSV een volgende grote stap richting de titel in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen