Everse: "Bijna onmogelijk is wat anders dan onmogelijk"

3 april 2015, 14:47

Vrijwel niemand gelooft meer in de kansen van FC Dordrecht om directe degradatie te ontlopen. Zelfs coach Jan Everse toonde zich twee weken geleden, na de resultaten van de vorige speelronde, weinig optimistisch. Maar is er nog wel degelijk een kans, benadrukt hij nu op de website van zijn ploeg.

"In deze cruciale fase leven we van wedstrijd tot wedstrijd, en ik zie voor morgen kansen om te winnen", blikt de coach vooruit op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, de nummer vijftien van de ranglijst. "Degradatie ontlopen gaat een moeilijk verhaal worden, maar 'bijna onmogelijk' is wat anders dan 'onmogelijk'. De jongens kennen de situatie: we vechten voor onze laatste kans. Daar zullen we alles voor doen. De druk op Heracles zal groter zijn dan bij ons. Zij willen hoe dan ook de nacompetitie ontlopen, want degradatie zou een ramp zijn in Almelo. De buitenwereld heeft ons al afgeschreven, dus kunnen wij vrijuit voetballen."

"We hebben genoeg kwaliteit om deze wedstrijd te winnen, en één overwinning kan veel doen met een team", vervolgt de coach, die na een schorsing van vijf duels weer kan beschikken over Marvin Peersman. Daar tegenover staan blessures van verdediger Josimar Lima en doelman Robbert te Loeke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen