Vd Brom: "Opdracht is duidelijk: we móeten winnen"

3 april 2015, 15:00

Als AZ nog derde wil worden in de Eredivisie, en zich zo rechtstreeks wil plaatsen voor de Europa League, moet de ploeg zondag toeslaan. Feyenoord, dat momenteel plek drie in handen heeft, komt naar het AFAS Stadion. Het verschil tussen beide teams bedraagt vier punten, in het voordeel van de Rotterdammers.

Met nog zes duels te spelen kan de uitkomst van het duel in Alkmaar beslissend zijn in de strijd om plek drie. Zeker voor AZ is het een kwestie van erop of eronder, weet trainer John van den Brom. "De opdracht voor zondag is dan ook duidelijk: we móeten winnen. Dat moeten we altijd, maar zeker in dit geval. We vechten voor de derde plek. We willen in een uitverkocht stadion alles laten zien wat we in ons hebben. Ja, we zullen aanvallen, maar wel met het koppie erbij", blikt hij op de clubwebsite vooruit op de kraker tegen Feyenoord.

Eerder dit seizoen werd het in de Kuip 2-2 tussen Feyenoord en AZ. "Dat was een mooie wedstrijd waarin we gedisciplineerd gespeeld hebben. Ik heb daar van mijn ploeg genoten omdat ze in een knotsgekke Kuip overeind zijn gebleven. We hebben onszelf toen tekort gedaan met een gelijkspel", vindt Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen