Cocu rekent op vertrek Depay: "Klaar voor volgende stap"

3 april 2015, 15:39

PSV-trainer Phillip Cocu rekent erop dat Memphis Depay komende zomer vertrekt uit het Philips Stadion. De 21-jarige aanvaller is klaar voor een volgende stap in zijn carrière, vindt de coach. De voormalig middenvelder denkt dat Depay richting de Europese top kan gaan. "Het knappe aan hem is dat zijn rendement op peil blijft, ook op momenten dat het wat minder gaat", citeert het Eindhovens Dagblad hem.

Voor Depay is veel interesse vanuit het buitenland. Dat was er afgelopen zomer ook al, met name na het goede optreden van de aanvaller op het WK in Brazilië, maar PSV wees toen nog een miljoenenbod af. Dit seizoen was Depay goed voor zeventien competitiedoelpunten, in de Europa League scoorde hij vijf keer.

In tegenstelling tot Depay blijft Jetro Willems wel bij PSV, verwacht Cocu. Met de linksback is de club in verregaande onderhandeling over een nieuw contract. Willems doet er goed aan om nog een jaar te blijven, denkt Cocu. "Hij is nog niet uitgeleerd, maar Jetro heeft zich wel heel goed ontwikkeld dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen