Cocu looft Schaars: "Enorm veel waardering voor hem"

4 april 2015, 09:35

Stijn Schaars maakt vandaag (zaterdag) net als tegen Feyenoord deel uit van de wedstrijdselectie van PSV. De middenvelder is hersteld van twee zware knieblessures en kan tegen FC Twente voor het eerst dit seizoen minuten maken in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Trainer Phillip Cocu is blij met de rentree van Schaars en heeft veel respect voor de ervaren middenvelder.

"Ik heb enorm veel waardering voor de manier, waarop hij zich door deze heel moeilijke periode heeft geslagen", zegt Cocu in gesprek met De Telegraaf. De coach is lovend over de instelling van de middenvelder. "Stijn traint altijd op honderd procent, het spat ervan af. Als hij zo blijft trainen en werken dan is het een kwestie van tijd, voordat hij weer aansluit. Er is veel concurrentie voor zijn positie, maar dan moet je zorgen, dat je de beste bent. Ik denk, dat hij zeker nog van waarde kan zijn voor ons dit seizoen."

Schaars kwam deze voetbaljaargang dus nog geen minuut in actie bij PSV, hij speelde wel al vijf competitieduels met Jong PSV in de Jupiler League. Hij scoorde daarin één keer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen