Emanuelson: "Ajax? Die deur gooi ik nooit dicht"

4 april 2015, 11:10

Urby Emanuelson verwacht niet dat hij nog toekomst heeft bij AS Roma, dat hem momenteel verhuurd aan Atalanta Bergamo. De 28-jarige Oranje-international weet niet wat zijn volgende stap in zijn loopbaan zal zijn. "Ik ben zeer tevreden hoe mij carrière tot nu toe is gelopen, maar ik wil hem wel goed afsluiten", zegt hij.

De oud-Ajacied heeft het naar zijn zin bij Atalanta, al viel vertrekken bij Roma hem zwaar. "Ik wil niet gauw opgeven. Maar als je de kans niet krijgt om te laten zien wat je kunt, dan moet je toch wat anders gaan doen. Bij Roma zat ik toch op dood spoor. Het leven daar is geweldig. Maar als je niet speelt, wordt het toch moeilijk.", zegt hij tegen Ajax TV. Bij laagvlieger Atalanta speelde hij tot nu toe zes competitieduels. "Er wordt hier wel wat van me verwacht. Iedereen in deze stad houdt van deze club. Op straat heb je soms gekkigheid, dat iemand je achtervolgt, maar het is verder rustig."

Emanuelson heeft een huurcontract tot het einde van dit seizoen. "Dan zullen we wel weer zien wat er op mijn pad komt. Misschien terug naar Rome, wat ik zelf niet denk. Ajax? Die deur gooi ik nooit dicht. Die club zit in mijn hart."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen