Oud-PSV'er: "Zou Depay geregeld over boarding kegelen"

4 april 2015, 11:28   Bijgewerkt: 4 april 2015, 11:54

Björn van der Doelen hing in 2006 zijn voetbalschoenen aan de wilgen, maar hij had het wel geweten als hij nu nog speler van PSV was geweest. De oud-middenvelder zou handenwrijvend naar de training komen als hij teamgenoot van Memphis Depay zou zijn. "Ik zou hem geregeld over de boarding kegelen", zweert hij.

De inmiddels 38-jarige oud-voetballer benadrukt dat hij geen hekel heeft aan de buitenspeler van PSV. "En hij heeft natuurlijk grote waarde voor het team. Maar het kan helemaal geen kwaad om zulke jongens hard aan te pakken, om ze kennis te laten maken met de harde wetten van het profvoetbal", legt hij uit in het Brabants Dagblad. "Dat is goed voor de ontwikkeling van zo'n jongen. Af en toe moet je statements maken. Ik denk dat Andrés Guardado bij PSV wel zo'n voetballer is."

Van der Doelen is zeer gecharmeerd van de Mexicaan. "Van hem ben ik fan, in zijn karakter en wedstrijdinstelling herken ik wat van mezelf. Samen met Luuk de Jong heeft hij PSV iets mannelijks gegeven. Belangrijk."

De oud-middenvelder speelde van 1994 tot 2001 voor PSV. Daarna kwam hij uit voor Standard Luik, FC Twente en NEC, waar hij zijn profloopbaan afsloot.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen