Kansas ziet af van Vd Vaart: "Bedragen gaan nergens over"

4 april 2015, 11:50

Rafael van der Vaart lijkt een transfer naar Kansas City te kunnen vergeten. De Amerikaanse club, die de Oranje-international aanvankelijk graag zag komen, heeft een streep gezet door de naam van speler van Hamburger SV. Dit omdat de club de salariseis van de speler veel te gortig vindt.

Van der Vaart vertrekt na dit seizoen bij HSV, waar zijn contract niet wordt verlengd. Het leek erop dat de 32-jarige middenvelder naar de Verenigde Staten zou vertrekken, maar dat lijkt nu niet te gaan gebeuren. Kansas wilde de Oranje-international graag inlijven en was naar eigen zeggen 'zeer geïnteresseerd' in Van der Vaart. De salariseisen veranderden de situatie compleet, zo zegt trainer Peter Vermes in Amerikaanse media. "Dit slaat nergens op", zegt hij over het gevraagde salaris van de Nederlander. "We willen niet respectloos klinken, maar deze bedragen gaan nergens over."

Vermes benadrukt dat de onderhandelingen stuk zijn gelopen op de financiën. "Wat betreft het geld liggen we gewoon te ver uit elkaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen