Scorende Fischer: "Mooi om volledig duel te spelen"

4 april 2015, 12:28

Viktor Fischer heeft zijn eerste volledig officiële duel achter de rug. De aanvaller maakte vrijdagavond de negentig minuten vol bij Jong Ajax, dat met 1-2 verloor van FC Eindhoven. De Deen, die dertien maanden aan de kant stond met blessureleed, is blij met zijn eerste volledige duel, maar houdt gemixte gevoelens over aan de wedstrijd.

De buitenspeler speelde recent tegen De Graafschap al 45 minuten mee, maar vrijdag was zijn eerste volledige wedstrijd bij Jong Ajax. Tegen Eindhoven maakte hij de enige Amsterdamse treffer. "Aan de ene kant ben ik heel tevreden", blikt de Deen op de clubsite terug op de wedstrijd. "Het is hartstikke mooi om eindelijk weer negentig minuten te spelen en te scoren, maar ik maakte ook een fout bij het eerste tegendoelpunt."

Fischer is op de weg terug, maar weet niet wanneer hij weer zijn opwachting zal maken in de ploeg van Frank de Boer. "Ik voelde me goed voor, tijdens en na de wedstrijd, maar ik heb geen haast. Ik kijk uit naar de wedstrijd van dinsdag met Jong Ajax tegen Jong PSV. Meer kan ik niet doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen