Bazoer tekent nieuw contract en is tot 2020 Ajacied

4 april 2015, 13:15   Bijgewerkt: 4 april 2015, 13:41

Wat al een tijdje in de lucht hing, is vandaag (zaterdag) door Ajax bevestigd. Riechedly Bazoer heeft bij de regerend landskampioen een nieuw, verbeterd contract getekend, dat loopt medio 2020. De oude verbintenis van de dit seizoen doorgebroken middenvelder liep tot de zomer van 2016. Ajax is blij met het contractnieuws en zegt dat de onderhandelingen vlekkeloos verliepen. "We zaten snel op één lijn."

Bazoer brak dit seizoen door bij de Amsterdammers en is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Frank de Boer. "Het is goed dat we dit lange contract hebben kunnen rondmaken", zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars op de clubsite. "We zaten snel op één lijn. Riechedly wordt begeleid door z'n broer en samen hebben ze hiermee een goed signaal afgegeven. Wij zijn als club natuurlijk bij met dit contract, maar het is ook een signaal dat ze nadenken over Riechedly zijn eigen carrière. Want de interesse van grote clubs in Europa is er al, dat zegt veel over zijn talent en hij is nog maar achttien jaar."

Overmars is tevreden over het feit dat Bazoer momenteel een vaste waarde is in Ajax 1. "Hij maakt nu natuurlijk ook een goede periode door. Voor hem is het belangrijk dat hij bij Ajax elke dag focus houdt en keihard blijft werken. Riechedly heeft nog een lange weg te gaan, maar het ziet er heel goed uit voor hem."

Bazoer kwam in 2012 op zestienjarige leeftijd over van PSV. Op 28 oktober 2014 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht, tijdens de bekerwedstrijd tegen Urk (0-4 zege). De teller staat nu op zestien officiële wedstrijden in het eerste van Ajax. Hij scoorde daarin twee keer.

Bron foto: Ajax.nl 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen