Maaskant blij met punt: "We hebben het goed gedaan"

4 april 2015, 23:26

NAC Breda-coach Robert Maaskant kijkt met een goed gevoel terug op de uitwedstrijd van zijn club tegen SC Heerenveen. De tegen degradatie knokkende Brabanders verlieten het Abe Lenstra Stadion zaterdag met een 0-0 gelijkspel.

"We hebben het goed gedaan", aldus Maaskant op de clubwebsite. "Na Heerenveen te hebben geanalyseerd kwamen we tot de conclusie dat zij de laatste weken hun tegenstanders ondersteboven hebben gespeeld, met name in de uitstekende omschakeling. Wij moesten het dus compact houden, het tempo eruit halen en zelf in de omschakeling goede dingen doen."

"Vooral in het eerste half uur hebben we dat uitstekend gedaan en hebben we een flink aantal kansen gecreëerd. Daarin zijn we echter niet scherp geweest. Na rust was het hetzelfde verhaal. Heerenveen had de bal, maar creëerde weinig. Alleen in de laatste fase kwamen we door hun opportunisme in gevaar. Ik moet mijn ploeg complimenten geven, we hebben de angel uit de wedstrijd gehaald. Ik ben blij met een punt in een moeilijke uitwedstrijd als deze. We zitten vol in de strijd tegen degradatie, ieder punt is er een en zeker tegen een moeilijke tegenstander mooi meegenomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen