Schreuder: "De op dit moment beste elf spelers opgesteld"

4 april 2015, 23:47

FC Twente-coach Alfred Schreuder stelde zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PSV naar eigen zeggen 'de op dit moment beste elf spelers' op. Zij hadden in de eigen Grolsch Veste echter weinig te vertellen, er werd met maar liefst 0-5 verloren van de koploper.

"PSV is op dit moment tegen deze elf een paar klassen beter", aldus Schreuder op de clubwebsite. "In de eerste twintig minuten begonnen we goed en krijgt Andersen een grote kans. Daarna geven we de goal knullig weg en scoren zij uit een corner en dan zie je dat het snel gespeeld is. In de rust hebben we onder andere aangegeven dat we in bepaalde duels meer moeten geven, dan mag er ook best wel eens een gele kaart vallen. Nadat Felipe Gutierrez in het veld kwam zie je het verschil, hij is er lang uit geweest maar hij laat zien wat er in het voetbal gevraagd wordt. PSV heeft daar elf spelers van lopen, dat is een goede les voor ons. Een aantal spelers heeft vandaag niet gebracht wat we van hen hadden verwacht."

"Dinsdag, in de beker tegen PEC Zwolle, is een aantal andere spelers er weer bij. Vandaag tegen PSV hebben we het team met op dit moment de beste elf opgesteld, de meest frisse spelers, want die heb je nodig in een topwedstrijd. Met Tapia en Ter Avest hebben we vandaag geen risico willen nemen, omdat zij niet fris waren. Felipe Gutierrez hebben we vandaag minuten gegeven en we zullen kijken hoe hij er voor staat. Felipe is lang uit de roulatie geweest en we moeten van hem geen wonderen verwachten, maar we laten hem niet voor niks invallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen