Everse: "Misschien als er ebola uitbreekt bij concurrentie"

5 april 2015, 09:57   Bijgewerkt: 5 april 2015, 11:17

Mocht iemand bij FC Dordrecht nog hoop hebben gehad op lijfsbehoud in de Eredivisie, dan zal deze na zaterdagavond hoogstwaarschijnlijk wel verdwenen zijn. Ondanks een 2-1 voorsprong gingen De Schapenkoppen in eigen huis met 2-3 onderuit tegen Heracles Almelo. De achterstand op nummer zeventien Go Ahead Eagles is zodoende nog acht punten, terwijl de Deventenaren ook nog eens een duel tegoed hebben.

Het doek lijkt zodoende gevallen te zijn voor de Dordtenaren. Coach Jan Everse lijkt zich al te hebben neergelegd bij degradatie. "Ik denk dat de kans groter is dat je de staatsloterij wint, dan dat wij erin blijven. Dit wordt moeilijk, heel moeilijk", berust de oefenmeester in gesprek met FOX Sports.

Everse was aan het grappen voor de camera, maar op een gegeven moment werd het ietwat misplaatst. "Misschien als er in Deventer, Almelo, Breda een massale griepepidemie uitbreekt, dat we dan nog een goede kans hebben om erin te blijven. Misschien nog ebola erbij, maar dan denk ik nog dat de kans niet groot is. Het wordt moeilijk, zo niet onmogelijk."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen